Atbalsta pasākums “Koučinga instrumentu un metaforisko kartīšu izmantošana pedagoģiskajā darbā un karjeras konsultācijās”

2023. gada 30.novembrī mūsu skolas svinību zālē tika organizēts Rīgas valsts pilsētas pašvaldības skolu pedagogu karjeras konsultantu karjeras attīstības atbalsta pasākums “Koučinga instrumentu un metaforisko kartīšu izmantošana pedagoģiskajā darbā un karjeras konsultācijās”.

Mērķis un uzdevumi bija papildināt pedagogu karjeras konsultantu zināšanas un praktisko pieredzi par koučinga dažādu tehniku un metaforisko kartīšu izmantošanu individuālajās karjeras konsultācijās un darbā ar grupām.
Dalībnieki bija Rīgas pašvaldības pedagogi karjeras konsultanti.
Pasākuma gaitā karjeras konsultati uzzināja par uzdošanas tehniku, jautājumu veidiem un to izmantošanas dažādību. Metaforu un attēlu nozīmi individuālajās un grupu konsultācijās. Metaforisko kartīšu izmantošana ar un bez koučinga tehnikām. Metaforisko kartīšu “Tarakāni” izmantošanu darbam grupās un individuāli. Pasākumu vadīja profesionāls integrālais koučs, kartīšu veidotāja Joanna-Kristīne Golubeva. Tāpat arī uzzinājām par grāmatas “Koučinga tehnikas” izmantošanas veidi, tips&tricks kā izmantot
grāmatas tehnikas. Pasakuma sagatavotājs ir Rīgas 25. vidusskolas izglītības metodiķe, pedagogs karjeras konsultantsDiāna Šķēle.