Mūsu skolā ,,Pop iela”

Jau atkal ir februāris un atkal ir klāt viens no gaidītākajiem skolas pasākumiem. Kāpēc tas ir tik svarīgs? Droši vien tāpēc, ka šī ir tā iespēja mūsu skolēniem pašiem izvēlēties ko darīt un pašiem gatavot priekšnesumus ar ko pārsteigt skolasbiedrus un skolotājus. Un šī gada tematika – dari to, kas pašam patīk visvairāk! Būs ļoti interesanti  vērot, jo šie skolēnu priekšnesumi atklāj katra bērna gaumi un personību. Un šis gads ir ievērojam arī ar to, ka ir sasniegts rekords priekšnesumu skaita ziņā- kopumā tiek gatavoti 18 priekšnesumi!

Protams, ka neiztikt arī bez pārsteigumiem – Popielas sākumā skolēniem par “Tembrālo iemiešanos” un elpošanas nozīmīgumu pastāstīja lektore un kora māksliniece Inga Bērziņa, kas bija interesants karjeras izglītības pasākums uzzinot, kā šīs profesijas pārstavim notiek ikdienas darbs.  Savukārt pēc pārtraukuma priekšnesumu sniedza Linda Liepiņa, kura ir sagatavojusi lielisku iespēju mūsu skolēniem dzirdēt, kā skan elektrovijole. Un vēl uzzinājām, kā šī jaunā māksliniece tapusi par ielu muzikanti.

Paldies, Stila mācības interešu izglītības pulciņa dalībniekiem un skolotājai Laimai Zommerei par skolēnu vizuālā tēla veidošanu.

Paldies, skolotajai Ingai Taubenbergai, par skaistā pasākuma vadīšanu un veidošanu un organizēšanu, kā arī skolēnu sagatavošanu, paldies, skolotājai  Ievai Muktupāvelai.

Bet visam  pāri – skolēnu prieks par iespēju uzstāties, mirdzošas acis un rezultātu gaidas. Un protams – ballīte līdz pašam vakaram!